resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32180
    hocam görüyorsun ki şu anda çok güzel bir topluluk oldu bu takım. oyuncusuyla yönetimiyle. ama hocam senin hal ve hareketlerin bizi çok korkutuyor. bazen yaptığın doğruları bile aynı maç içerisinde hemen yanlışa çeviriyorsun. defalarca deneyip başarılı olmadığın ömer bayram ve babel’i arkalı önlü koyman, ısrarla morutan’ı çıkarman, iyi başlamış diagne’yi birden silmen bizi derin düşüncelere itiyor.

    bugün babel, ömer, yedlin yarın bir başkası ıslıklanıyor ve ıslıklanacaksa bunda senin de payın var. babel’le ömer sol açıkta olmuyor, artık kabul et. morutanı çıkaracağına 10 numara pozisyonuna al. babeli yardımcı forvet yap takımdaki en iyi ayaklara sahip futbolculardan biri. artık feghouli’den ümiti kes.

    herkes elini bir taşın altına koymuşken, suçu sana atmamak için yönetime futbolcuya sardırma şu taraftarı. emre’yi taraftar istedi diye bıraktım, yedlin’i ıslıkladılar diye aldım, rotasyon yapmadım demek ki yapmam gerekiyormuş bunlar ne yaptığını bilen bir teknik direktörün lafları değil hocam kusura bakma. taraftarlık sevgi bir yere kadar çok büyük meblağların döndüğü bir şirketi senin kişisel hataların yüzünden zarara uğratamazsın. yatırımlar yapıldı, istediğin transferler yapıldı artık süre isteyecek durumda da değilsin 2-3 senedir top oynamıyoruz.

    ya kendini toparla ya da bu takımı bir sal hocam. yoksa yönetimi futbolcusu taraftadır birbirine girecek sen yine aradan sıyrılacaksın. çünkü hep bir suçlu arıyoruz. daha kaç futbolcunun, yöneticinin başını yememiz lazım senin başarılı olman için. çok açık şekilde alternatifli kadroyu yönetemiyorsun. oyuncu değişikliklerine girmiyorum bile. hocam seviyoruz ediyoruz ama, biz taraftarla birbirimize giriyoruz burada. ortak menfaatimiz aynıysa hepimizin birlik olmasının yolu biraz da iyi futboldan geçiyor. çünkü senin başarısızlığını kabul etmeyen bir
    kesim var ne desek bizi galatasaray düşmanı ilan ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın