• 37
    fatih terim takımdan son gönderildiğinde elinde iyi bir kadro, iyi oynayan bir takım vardı. mancini döneminde de özellikle avrupa’da gayet iyi bir başarı elde etti.

    ama şu anki durumda ve takımın son 4 yılındaki durdurulamayan düşüşün karşısında “daha kötüsü ne olabilir?” sorusu illa ki sorulmak zorundadır.

    4. farih terim döneminin ilk yılı yine iyi oynayarak geçti. sonraki sezon başakşehir’in loserlığı sayesinde yine şampiyon olduk ama takım hiç iyi sinyaller vermiyordu. sonraki sene pandemi sonrası ligin açık ara en kötü takımıydık. geçen sene de kadro olarak da, teknik ekip olarak da bizden çok daha geride olan bir rakibe şampiyonluk verdik.

    terim ile 5. sezona girdik ve hala işe yaramadığı defalarca görülen şeylerin deneniyor olması taraftarı asıl umutsuzluğa iten şey oluyor. evet ligin daha 5. haftası ama bariz şekilde teknik direktör kaynaklı kaybedilen 7 puan var. takım potansiyel olarak gelecek vaat ediyor, ama teknik ekibin bu vaadi rasyonelleştirebileceği hususunda galatasaray’dan çok fatih terim taraftarı olanlar dışında pek çok galatasaray taraftarının şüphesi mevcuttur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın