resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32118
    ya aynı şeylerin başlığına yazılmasından insanlar bıkıp usandı da. gerçekten bu kadar mantıksız hareketleri insanın mantığı kabul etmiyor.

    hafta arası lazio karşısında 118 km koşmuşsun, takım bitkin. aynı 11 ile maça çıkıyorsun.

    sezona fırtına gibi başlamış diagne'yi jilet gibi kesiyorsun 11'den, üstelik sonradan falanda oyuna almadan kulübeye hapsediyorsun. adam itiraz edince kadro dışı kalıyor. takımın tek sorunu diagne'ymiş gibi. halil şuan oynanan maçta sahada etkisiz eleman gibi geziyor. alanyaspor defansına çarpan her top duvara çarpmış gibi bizim kalemize atak olarak dönüyor.

    hadi diagne-halil muhabbetini geçtim. nerede kardeşim bu emre kılınç, nerede muhammed, nerede feghouli. bu adamlar rotasyonda bile kullanılmayacaksa niye maaş veriyoruz. aynı kadrolarla avrupa ve ligde oynayıp ezilmek için mi.

    (bkz: 19 eylül 2021 galatasaray alanyaspor maçı)

    maç sonu edit: ben bu entry'i maçın 30-35. dakikaları arasında girdiğimde bizde sizden bıktık, hocayı eleştirmek için fırsat kollamayın gibi şeyler yazıldı. maç sonu hoca çıkıp "rotasyon yapmalıymışım" diye açıklama yapıyor ?? eee ne oldu şimdi?

    https://twitter.com/...610803376857091?s=20

    bunu bakın hoca da öyle dedi, ben haklı çıktım diye yazmıyorum, bazılarının hocanın da hata yaptığını, yapacağını, yapmakta olduğunu, eleştirilemez olmadığını, tercihleri dolayısıyla bu taraftarın uzun süredir berbat bir takım izlediğini kabul etmesi gerekiyor.

    takımda en ufak ışık görsek hocayı gene sabaha kadar övüyoruz ama büyük resimde hiçbir şey değişmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın