• 28392
    kadrosu genclik ve dinamizm olarak umut veren takimdir. ancak bu yeni yonelimleri anlamli kilacak sey, oyuncu grubunun eksiklerini iyi tespit edip, dinamizmi en verimli sekilde kullanmak olur. misal sezon basindan beri takim savunmasinda zaaflarimiz var. oysa gectigimiz sezonun en az gol yiyen takimiydik. takim genclestirildi ama dinamizmini sahaya yansitabilecegi topu geri kazanma, hucum pres, savunmaya donus gibi konularda bir tedbir hic dikkate alinmamis gibi gorunuyor su ana kadar.

    dolayisiyla sabri neye gosterecegimiz onemli. bakin biz gencleştik demis olmak icin genc oyunculari alip, eski miy miy oyunu oynatirsan, ortamlarda dinamik takim kurduk deyip topun oldugu her alanda az oyuncuyla bulunursan, bu transfer politikasinin, bu takim olusumunun genclige mal edebilecegi hicbir sabir faktoru birakmamis olursun. ama ben suna inaniyorum ki, kaybederken de gonulleri fetheden bir takim izlersek, taraftar olarak bu zaten bizi tatmin edecektir. yani gerekli mücadeleyi, ruhu kurulan yeni takimdan almaliyiz ki gelecege umitle bakabilelim.

    yoksa takimin boyu 80 metreye cikip, 2-0'dan cok gereksiz bir mac verip puan kaybettikten sonra niye sabredelim ki? yatirimi dogru kullanma gayreti gorecegiz ki tahammulumuz olsun. yeniliklerin denendigini, eksikliklerin giderilmeye calisildigini vb gördükten sonra zaten taraftar kendiliginden olumsuz sonuclari genclige verebilir, bir sure tahammul edebilir. burada kast ettigim eksiklikler de senelerdir karayan ana yaralarimiz yani oyle cok ayrintili veya tali meseleler degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın