• 8069
    istemediğimiz hakemler bu sene en az 25 maçımızı yönetecek. hatta bir sır vereyim seneye de öyle olacak her maç özelinde atanan hakeme saydırmanın alemi yok. sisteme itiraz etmez, çomak sokmazsak her hafta bunları yazmaya devam ederiz. ali gider veli gelir. iş bu haldeyken her maç özelinde atamaları beğenmeyip bir şeyler söylemek anlamsız kalmaya başladı. etkisi varsa da yitirmeye.

    balık baştan kokar. tff, kurullar, hakemlerin camiası ve diğer kurullar üzerinde gözümüz olmalı, hakkımızı savunacak temsilcilerimiz olmalı ki dengeler biraz olsun sağlanabilsin. sonra o hakem fb'li bu bjk'li deyip dururuz yıllarca. piyasaya bu kadar fb'li hakem nasıl girebiliyor mesela önlemleri buralarda almamız gerekiyor demek ki. yoksa bekle bekle cücü, o, bu, şu emekli olsun. hoş olması gerekenler bile edilmiyor artık. o.ç diyenler ceza almasın, terim ağzını açtı diye çatır çatır ceza alsın.

    kulüp olarak dengeyi en başından sağlamayı başaramazsak, her maç özelinde benzer şeyleri yazmaya devam edecek olan grup.
App Store'dan indirin Google Play'den alın