resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31845
    galatasaray efsanesi, imparator. 2021-2022 sezonu için takımı yeniden yapilandirdi, yaş ortalamasını düşürdü. bir kac eksik bölge dışında, neredeyse herkesi memnun edecek kadronun yönetimle beraber kurulmasını sağladi.

    buradaki sıkıntı başarının subjektif bir durum olmasi nedeniyle neye göre başarılı, neye göre basarisiz sayilacagin 2021-2022 sezonuna dair şampiyonluk beklentim yok, beklentim yeniden ve bir sistem dahilinde kurulan kadronun sezonun devamınında ivmelenerek futbolunu yükseltmesi. bu olduğu zaman, hem yapılan transferler, hem oynanmak istenen oyun doğru seçilmiş demektir.

    12 eylul 2021 günü oynanacak trabzon galatasaray maçı sonrası, kötü bir sonuçta hoca için istifa muhabbeti yapılacaksa, yıllardır geyiği yapılan genç oyunculardan kadro kuralım, yenileceksek öyle yenilelim muhabbetlerinin aslında, boş bir muhabbet olduğu ortaya çıkar. taktik ve teknik olarak eleştirilebilir, olması gereken de bu zaten. ama devre arasına kadar oturmasi için zamana ihtiyacı olan bir teknik direktöre istifa demenin doğru bir yaklaşım olacağını düşünmüyorum. bu yapılanmanın kar zarar, başarılı başarısız hesabı sene sonunda yapılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın