• 28387
    2021-2022 sezonu için genç ve potansiyeli fazla bir takım kuruldu. bu çocukların oyununun olgunlaşması için zamana ihtiyacımız var. ancak bu zaman üç yıllık bir zaman olamaz. çünkü kaybedeceğimiz her yıl bizi bir tık geriye atar. oldu ki iki oyuncumuz tuttu 15-20 milyon arası paralara gönderdik o zaman kayıp olarak bakılmayabilir. malum nakit girdisi sıkıntılı bir lig burası.
    asıl değinmek istediğim nokta şu;
    bu çocuklar yeni bir ülke, yeni bir takım, yeni bir taktik bilgisine geldi. hepsinin yeteneğini harmanlayıp bir oyun çıkarmaya çalışacağız.
    bu bakımdan kendi adıma bu çocukları en az iki ay üç ay eleştiremem. yeterli yetersiz bakılır görülür ancak bundan olmaz bu takım olmaz demem için en az iki, üç aya ihtiyaç var.
    sadece beklentim teknik heyetin elindeki oyunculara göre şablon, çalışma ve sistem oluşturmasıdır. yani bize "usta bu takımda iş var." dedirtmeliler.
    bu çocukların içindeki potansiyel görüldüğü için buralara geldi ki ona göre bir yatırım yapıldı. bunu görüp de dışarı çıkaracak olan da terim ve yardımcılarıdır.
    zaten yakın bir zaman diliminde istenilen oyun oturtulamazsa farklı teknik heyetlerin gelip bu ekmeği yiyeceği aşikardır.

    edit: yazım hataları düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın