• 28372
    son 4 sezonda 4 büyük takım arasında en doğru yönetilen takım. bunun sebebi takım, yönetim, taraftar başarısızda olunsa teknik direktörünün yanında. sira alex ferguson 2000’li yıllara sıkıntılı girmiş hatta beckham krizi sonrası 3 sezon boyunca manu şampiyonluk yarışı veremediği gibi kupada kaldıramamıştı. tüm bunların üstüne takımın en iyisi van nistelrooy’da gitmesine rağmen taraftarlar alex ferguson’a sahip çıktılar ve tarihlerinin en parlak dönemini yaşadılar.

    şimdi bizde fatih terim ile benzeri süreçlerden geçiyoruz. üst üste başarısız geçen sezonlara sıkıntılı kadro yapısına rağmen hala rakiplerin en korkulu rüyası konumundayız. terimball diye dalga geçtiğimiz, tam olarak yapamadığımız geriden oyun kurma planımız ile aslında belli sistem içindeyiz. hatırlayın her sene beşiktaş ve fenerbahçe taraftarı bizim maçta da inşallah böyle oynarlar fark atarız diyorlar ancak maç günü kedinin fare ile oynadığı gibi oynayarak yeniyoruz. bu sisteme uygun kaliteyi yakalayabilsek ben takımımdan ümitliyim.

    son iki yıldır 2018 ve 2019 şampiyonluklarını getiren taraftarımız stada dönüp sonuca bakmaksızın takımı destekledikçe başarılı günlere dönmemiz zor değil. eğer pandemi olmasaydı, o dönem inanılmaz forma giren takım taraftar bütünleşmesiyle 2019-2020 sezonunda üçüncü şampiyonluğu da alırdık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın