• 28267
    teknik direktorumuz fatih terim, vasatlarin rotasyonda gelecek vaadeden piril piril cocuklarin yogunlukta oldugu kadromuz, ileri goruslu burak elmas baskanimiz, sezon icin en azindan bolum bolum de olsa heyecan yaratan oyunumuz var. olanla yetindigimiz koca bir 3 seneye 1 tanesi daha ekleniyor. bu seferki gelecek sezonlarimizi imar edecek cinsten. bu sezonun adi ne feda ne cefa.

    er ya da gec bir meyve verecegiz. bu agacin altinda yine sari kirmizi diye bagiracagiz. yirtacagiz tribunlerde bogazlarimizi gunes ufuktan simdi dogar, yureyelim arkadaslar diye.

    galatasarayli olmak kadar gurur verici bir sey cok az bu hayatimda. renktaslarimin da donem donem bu sekanslarda benimle ayni sekilde dusundugunu biliyorum. bu sozluk cok degerli, fikirlerimiz catisiyor, sinirleniyoruz. ama her gun belli bir vaktimizi buraya harciyoruz. ayni amacla burada olanlarimiza guzel bir sezon diliyorum.

    sampiyonluklarimizin hepsi anlamli. hic elimizi kolumuzu sallayip gene sampiyon olduk dedigimiz sampiyonluklarimiz olmadi. tffsi bitmez, mhksi bitmez, feneri bitmez, tinercisi bitmez. ona ragmen sampiyon olduk. yasli bir hocamiz var, formsuz da ustelik. ama bi basarirsa, bi dank ederse kafasina yaptigi yanlislar, sazi eline bi alirsa, pis pis siritmayan hangimiz kalir ki. sohbet arasinda rakip taraftar dostlarimizin icten ice delirmelerini az izlemedik.

    bu sezon icin sirf bu challenge derecesindeki halimiz icin umutluyum. dilegimiz bir olsun, gucumuz de oyle!
App Store'dan indirin Google Play'den alın