• 10979
    renktaşlar, zamanında paylaşmıştım , futbol üzerine ingilizce olarak bir nevi "macera tüneli" "kendi maceranı kendin yönlendir" temalı bir oyun yazmaya başlamıştım. devamı gelecek ama gelirken aynı bilgiyi kullanarak galatasaray için de birşeyler yazılabilir diye düşünüyorum.

    bir nevi text-based adventure gibi olacak - metin tabanlı macera gibi düşünelim. aslında kendimde yapabilirim ama birileri olursa bir ekipte , o zaman birbirimizi ittire ittire bitiririz.

    kodlama basit ve bende ama meraklıysanız aslında öğrenmesi çok kolay(nodescript tabanlı , javascriptten çekiyor oyun platformu-choice scripts- kendisi arka planda kütüphane vs hallediyor ondan yorulmuyorsunuz) , metin yazarlığı ve araştırma için ve ingilizcesi gene iyi olanlar varsa - yoksa tercüme gene bende - birşeyler yapabiliriz.

    bir nevi football manager hikaye serisi gibi düşünün örnek için şunu bırakayım - ilgilenen olursa mesaj atabilir.

    luuckey united f.c. https://forum.choiceofgames.com/...e-16-05-2020/78645/3

    şu an bu demoyu normal oyun yapma sürecine giriyorum ama burada kullandığım mekanikler ve algoritmalarla galatasaray xxx projemizde kullanarak ilerlemek kolay olacaktır. kâr amaçlı değil fanbase işi olacak ama gerekirse klüpten ben bazı donelerin kullanım haklarını isteyeceğim.

    meraklılara duyurulur ^^
App Store'dan indirin Google Play'den alın