• 10
    günümüzün maalesef yetersiz olan fatih terim'ini savunmak için bakılacak dönemdir. bir dönem başarılı olması, yeni bir vizyon kapısını aralaması fatih terim'e sadece saygınlık ve vefa kazandırır. bunun dışında günümüz şartlarında görevinde yetersiz olduğunu düşünüyorum.

    futbol gelişen ve sürekli kendini yenileyen bir olgu. 30 yıl önceki birikimleriniz, öğrendikleriniz, alışkanlıklarınız günümüze entegre olamayabiliyor. bunun için yanınızda size destek olacak kişiler de liyakatı sorgulanır kişiler olunca maalesef başarısızlık kaçınılmaz oluyor.

    geçmiş başarılarla övünmek güzel. fakat bunu bir takım başarısızlıkları maskelemek adına yapmamak gerekli.

    benim başarı kıstasım takımın avrupa arenasında göstermiş olduğu performanstır. avrupada son 40 maçta sadece 5 galibiyet almak makasla jiletle kabul edilemez. yardımcı antrenör olarak bile galatasaray'a yetersiz bulacağımız teknik direktörler kadromuzun finansal değerinin yarısıyla kurulmuş kadrolarıyla bizi madara edebiliyorsa burada makas maddiden çok teknik ve taktikseldir.

    türkiye liginde algılarla, eyyamlarla bir şekilde yarışın içine girip çıkmayı, hiçbir kademesinde kalitenin olmadığı bir yapıda belirli periyodlarda sazı eline alıp 4-5 maçlık performanslarla gelen başarılar aldatıcıdır.

    fatih terim teknik anlamda türk futbolunda öne çıktığı zamanın uzağındadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın