resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 31692
    fanatiklerinin ısrarla anlamaktan kaçındığı bir husus var. istatistiklerle, puan hesabıyla savunulmaya çalışıyorlar sürekli. öncelikle aynı puanda bitirdiğimiz bjk bizden kadro kalitesi olarak gerideydi. hadi bu göreceli bir durum, ligin son haftalarında fatih terim evlatçılık yapmasaydı, emre akbaba vs tutturmasaydı şampiyon olur muyduk? olurduk. bunu da evlatlarla çıkılan ilk yarılardaki rezil futbolun ardından 2. yarı değişiklikleriyle şahlanan takımdan anlayabiliriz. sadece malatya ve denizli maçlarında evlatçılık yerine şampiyonluğa odaklansaydı şampiyonduk. şampiyonluğu kaybedebilirsin ama kaybetme sebebin evlatçılık ise eleştirilmesi de gayet normal. geçen sezon arda, babel'in aldığı sürelerin bir kısmını kerem almış olsa, son haftalarda emre akbaba yerine kılınç oynasa, kaç puan geriden gelip kaç puan önde bitirdiğimizi konuşuyor olacaktık.
    bu sene yapılanma dedi, genç transfer dedi, yönetim de arkasında durdu, her istediğini aldı ama biz hala ilk fırsatta sahaya sürülen öz evlatları görüyoruz, rezil oynadığımız maçlardan sonra çok pozisyon bulduk ama diye başlayan envai çeşit bahane masalları dinliyoruz.
    ben kendi adıma, evlatçılığı bıraksın, pas oyunu takıntısından kurtulup gençlerle bir sistem kurmaya çalışan fatih terim'e sonuna kadar destek veririm. ligi kaçıncı sırada bitirdiğimizin de önemi yok. yeter ki önce galatasaray sonra evlatlar desin. yeter ki defanstan pasla çıkma konusu gibi obsesif tutumlardan vazgeçsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın