• 28269
    her nedense sürekli olarak ortasahaları yerine stoperleri ve kalecisinin oyunu kurması istenen takım. tartışılan tek konu da budur. neden ortasahalar kendi görevlerini stoperlere ve kaleciye yıkmıştır hiç anlamam. sahiden de maç içerisinde luyindama'nın, nelsson'un oyun kurmaya çalıştığını görüyorum. ortasahalarımız ise genel olarak rakip ortasahaların arkasında saklanmakla meşgul oluyorlar.

    acaba oyunu kurması gereken asıl kişiler yerine görevi savunma yapmak ve gol yedirmemek olan kişilere gereksiz sorumluluklar vermekten vaz mı geçsek? ben hiç berkan oyun kuramıyor, taylan oyun kuramıyor diyeni görmedim. varsa yoksa gelen stoperler ve kaledeki yaşayan efsanenin ayağının düzgünlüğü tartışılıyor.

    bence stoperlerinin ayağı ya da forvetinin ortasahaya desteği yerine ortasahasındaki oyuncularının neden rakip ortasahalarının arkasında gizlendiğini çözmesi gerekiyor fatih terim'in. luyindama ortasahanın biraz gerisinden 3.bölge denen yere ortasahalara pas mas atmaya uğraşıyor. bekler desen zaten daha top stoperdeyken kanat gibi en ileride duruyor. stoper mi arıyoruz, city ortasahasına adam mı belli değil.

    bir an önce ortasahalarından oyun kurma beklentisi içine girmesi gereken takım. luyindama alıp gidiyor bazen oh be diyorum. o da alıp gitmese bizim ortasahalar hep rakibin arkasında. aman bana top gelmesin der gibi. marcao da yok stoperler top ayağında kalıyor. nelsson dün kasımpaşa maçında kaç kez ellerini, kollarını açıp kime atayım dedi. yok çünkü ortasaha saklanıyor. sonra stoperin ayağı kötü.

    (bkz: 29 ağustos 2021 kasımpaşa galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın