resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31723
    kontrolü tamamen kaybettiğini düşünüyorum.

    uzunca bir süredir görevi bırakması gerektiğine inanıyorum zaten, ara ara sergilenen iyimsi oyunlar da bu düşüncemi değiştirmedi hiçbir şekilde. ne yazık ki bilhassa puan kayıplarından sonraki söylemleri, bazı kötü oyunculara gereğinden fazla tolerans gösterip bazı verim verebilecek isimleri adeta bir çırpıda silmesi, kötü 11'ler ve kötü oyuncu değişikleri, yetersiz teknik heyet polemiğinde olduğu gibi bazı kritik noktalarda yanında bulunacak insanlar için tek kriterinin "galatasaray'a hizmet" düşüncesinden öteye gidememesi/gitmemesi...

    inanın üzülüyorum. yaşı 29 ve üstü olan birçok galatasaray taraftarının bu renklere gönül vermesindeki baş mimardır fatih terim; ancak ne yazık ki şu anki fatih terim'in bizim bildiğimiz fatih terim'le uzaktan yakından ilgisi yok. kendisinin bu konumda oluşu beni üzüyor.

    bu kadar çok yanlışı kendisine yakıştırmaması gereken galatasaray'ın ulu efsanesi. büyük egolu insanlarla iletişim zordur, haliyle bu tip insanlarla yaşanan ayrılıklar genelde tatsız olur. umarım ama 1 ay sonra ama 1 yıl sonra kendisiyle yaşanacak olası yol ayrımında galatasaray'a yakışır şekilde bir süreç yürür zira hem kendisi için hem de galatasaray için güzel olan budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın