• 1116
    hocam öncelikle biraz sert yazacağım kusura bakma;
    (bkz: 29 ağustos 2021 kasımpaşa galatasaray maçı) ndaki puan kaybı, yapılan oyuncu değişiklikleri, 2. yarıdaki futbol... bunların hepsini kenara bıraktım. maç sonundaki hamasi konuşmaların, arabesk söylemlerin beni delirtti.
    şimdi diyorsun ki;

    --- alıntı ---
    "uefa dedi ki 'galatasaray'ın yeri şampiyonlar ligi'dir, ben öyle bir kura çekeyim.' şampiyonlar ligi gibi kura çektik. en ağır kurayı biz çektik. o günler de biz daha iyi olacağız. herkesle çata çat oynayacağız."
    --- alıntı ---

    uefa böyle bir şey demedi hocam. biz 4. torbadan kuraya girdiğimiz için böyle zor bir kura çektik. peki biz neden 4.torbadan kuraya girdik? çünkü geçen sene ön elemede rangers' a elendik hocam. ondan önceki sene 2 puanla clup brugge' li şampiyonlar ligi grubunda sonuncu olduk hocam. ondan önceki sezon da şampiyonlar ligi tarihinin en kolay grubunda 4 puanla zar zor 3. olabildik hocam. ta..ak geçtiğimiz, yıllardır şampiyonlar liginde mücadele edemeyen, anasının ligini bile domine edemeyen fenerbahçe bile 3. torbadan girdi kuraya. bak çektikleri kuraya!
    hamasetle, vatan,din,bayrak laflariyla, arabesk soylemlerle ülkenin anasını bellediler. şimdi senden de benzer tarzda açıklamalar duyunca bian dellendim kusura bakma....
App Store'dan indirin Google Play'den alın