resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 31632
    severim sayarım ama artık istifa etmesi gereken teknik direktörümüz. olmuyor hocam. 4 sene oldu, hiçbir ilerleme kaydedemiyoruz. 1 maç iyi gözüküp 10 maç eziyet çekiyoruz.

    eskiden abdullah öcalan’ın iadesinden ötürü diplomatik kriz halinde olduğumuz italya’nın şampiyonu, zidane’lı, del piero’lu juventus’un istanbul’a gelmek istememesine istinaden ‘isterlerse torino’da bir daha oynayalım’ dediğin takımın için bugünlerde sürekli ‘3 günde 1 maç oynuyoruz’ diye şikayetleniyorsun. ben senin bahanelerinden, kendinden başka herkesin suçlu olmasından usandım artık.

    kasımpaşa gibi halı saha takımı’na karşı 2-0’dan maç veremezsin. eğer veriyorsan bunun sorumlusu %100 sensin. atamadık, maçı koparamıyoruz diye oyuncuları suçlayamazsın. galatasaray 4’e 2 gittiği pozisyonları da gol yapamıyor hocam. neden? çünkü çalışmıyor, çalıştırmıyorsun.

    geçen yıldan beri en büyük handikapımız geri dönüşlerimiz diyorsun ama takımın kontratak yemesine engel olamıyorsun. gerçekten bırak artık hocam. burak elmas ve yönetimi de çaresine baksın. bugün bundesliga 2’den 2 tane maç izledim, izlediğim 4 takım da bizden iyi oynuyor hocam. sence de burada bir hata bir gariplik yok mu hocam?
App Store'dan indirin Google Play'den alın