• 28231
    yeni kurulmuş genç bir takımdır. mevki olarak iki eksiği vardır. bir sekiz numara ve pva için bir alternatif sol bek. oluşturduğu yeni oyuncu grubu ile bir oyun oturtması zaman alacaktır. hücum anlamında bir sıkıntısı olmayıp, defansif anlamda oyuncular arasında uyum sağlanamadığından, sahada ki yerleşme ve yapılan bireysel hatalardan pozisyonlar vermekte ve goller yemektedir. muslera ve taylan geçen seneye göre kötü başladılar. pva ise yoğun takvimin sonunda geldi yorgunluğunun olması normal.

    takımın bitiriciliği geçen sene gibi kötü gidiyor. koparılıp rölantiye alınması gereken maçlar eziyete ve puan kaybına dönüşüyor. (bkz: 29 ağustos 2021 kasımpaşa galatasaray maçı)’na başlayan ilk 11’in 7 oyuncusu yeni transfer. kerem geçen yılın genellikle hamle oyuncusu, diagne istenmeyip kiralık gitmişti, luyindama ise sakatlık sonrası formsuzluğundan dolayı oynatılmıyordu.

    her şeye rağmen ben umutluyum. sezonu erken açmanın verdiği yorgunlukta var. milli ara sonrası orta sahaya yapılacak bir iki takviyeyle takımın oturacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın