• 8033
    29 ağustos 2021 kasımpaşa galatasaray maçı

    -orta sahada 10 ar dakikalık aralarla topla buluşan morutan için gole ihtiyacın varken niye çıkardın diye isyan eden
    - kerem diagneye 2 gollük pas verdi diagne yapamadı diye kereme toz konduramayan, ama işin savunma yönünde 2-0 dan 2-2 ye gelen maçta keremin, barış alperin ve mrutanın savunmaya yardım nerdeyse hiç etmediğini asla konuşmayan,
    - 2 çalım atıp 2 dribling yapanın yıldız ilan edilip dokunulmazlık aldığı ama futbolun bir takım oyunu olduğunu unutan taraftar topluluğu.

    vay efendim morutan niye çıktı, kerem daha ne yapsın, barış alper bütün maç koştu gibi yorumları görmeye tahammülüm olmadığı için toplu yazmak istedim. morutan 10 dakikada 1 verimli olamaz burası galatasaray oyunun içinde kalacak, kerem savunma yapmadan sürekli dribling yapamaz çünkü halı sahada oynamıyoruz, 3.ligde hiç oynamıyoruz, barış alper daha zamanı var yavaş yavaş pişecek, fatih hocam bekine yardım etmeyip , orta sahayı kevgire çeviren bir kadro çıkardığın için sanada ayrı kızgınım sezon içerisinde bir daha bu 3 lü aynı anda bu dizilişle sahada kalırsa çok ağır eleştiririm. ne boeyin ne pva nın cigeri kalmadı, giden dönemedi, dönemeyeceği için gitmedi, azıcık dengeli olmamız lazım. yoksa bu taraftar senide yer oyuncularıda yer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın