• 8035
    yani bu konuyu nereye yazayim, nasil anlatayim bilemedim. herhalde en uygunu burasi.

    dun macin ilk devresinde oldukca iyi oyun olmasina ragmen skorda anlamsiz bir sekilde geri dustugumuz icin burasi yavastan isitilmaya baslanmisti. ayrica tribun de destek olmaya calissa da sesi boyle ciliz ciliz cikiyordu. simdi bakiyorum sozluge o buyuk buyuk, yargili entryler silinmis, denk gelemiyorum hicbirisine. mac sirasinda bakmiyorum bu arada, devre arasi bir sozluge bakayim dedim. yani eskaza mac o sekilde bitmis olsa burda curcuna. ha mesela ilk yarida oyundan cikan gorece etkisiz oyuncumuza suikast devam ediyor, cunku o ikinci yariya cikip gol-asist yapmadi.

    bu hareketin bir adi var; bozgunculuk. yani cok savas andiran bir ifade, o kadar sert yapmaya gerek yok bir spor musabakasi icin. ancak topluca yapilan mucadelelerde, bir kesimin boyle farkli hesaplara girmesi hicbir seye etki etmese bile moral motivasyona etki eder, genel havayi dagitir. ıstedikleri sonuc olmadiginda ortalikta gorunulmez ama ilk tokezlemede yine ortaya cikabilir ve olanca futursuzlugu ile ahkam kesebilirler. tek cozumu ise grup icerisindeki sagduyulu insan sayisini artirmaktir. hele de genclerle yola ciktigimiz su donemde sagduyu en cok ihtiyacimiz olan ozelliklerden bir tanesi olacak. pisiriklik ya da tepkisizlik degil, sagduyu.

    yine guzel gunler gorecegiz, yine beraber sevinip, uzulecegiz. belki ofkelenecegiz. ama basari gelecekse bir butun olup sagduyuyu on plana cikardigimizda gelecek.

    cocukluk askini anlik tepkilerle yalniz birakmayacak, hep destek tam destege devam edecek buyuk taraftardir.

    (bkz: 26 ağustos 2021 galatasaray randers fc maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın