resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31596
    26 ağustos 2021 galatasaray randers maçının ikinci yarısında birkaç futbolcumuzun bireysel gayreti ve kendisinin devre arası ateslemesiyle 15-20 dakika ısıran basan isteyen bir görüntü vermiş olmamız hiçbir şeyin üzerini kapatmıyor maalesef. ilk yarı randers gibi bir takım karşısında kendi sahanda 0-1 geride kapatiyorsun, ikinci yarı oyuna aldığın barış alper yılmaz kanadı hareketlendirince maç dönüyor. sonra bu kısmi başarıyla hoca ovmemiz bekleniyor.

    arkadaşlar randers tarihinin hiçbir döneminde galatasaray'a rakip olacak bir takım değilken biz zar zor eleyebildik randers'ı. 4 sezondur kadro otursun diye bekliyoruz, 4 sezondur tonla oyuncu gelip gidiyor, 4 sezondur takım bir şey oynamıyor ama biz bunları söyleyince fatih terim düşmanı oluyoruz. değilim kardeşim, fatih terim bu takımın tarihindeki başarılarının belki de yarısına etki etmiştir. ama son gelişinde maalesef bir türlü kimya tutmuyor. olmuyor yani. olmadığını söylemek suç mu?

    diagne 3-4 tane yüzde yüz gol kaçırdı bir şey yok, maçın son dakikalarında oyuna giren mostafa muhtemelen hocanın gözüne girmek için bir gol atma hevesine düşüp gol kacirinca hocanın saha kenarında yaptığı hareketlerden ben utandım. bakin bu adam geldiğinde hayvani performans veriyordu, lig hakemleri bir kırmızı kart biraz sert müdahaleye iltimas falan derken bu adamı sıkıntıya soktular geçen sezon sonu, sonra sakatlandı falan derken, gencecik yaşta bu takıma gelmiş adam nasıl olduysa patatese döndü. geldiğinde zımba gibi olan adam bu hallere düşüyorsa bunda hiç mi hocanın suçu yok? diagneden ne kadar daha verik alabilirsin? ne kadara satabilirsin diagneyi? oynat oynat ama bu mostafaya da haksızlık yapma be hocam? milyonlarca insanın önünde bir gol kaçırdı diye bunları yaptığın adamdan ne verim bekliyorsun ki? aynı şeyi emre akbaba maçı berbat ederken gösteriyor musun? ben bu akşam emre akbaba'nin yaptığı hareketlere dayanamadim sövdüm yahu ekran başında. sen hala evlat kontenjanından her maç sahaya suruyorsun? bu mostafanin suçu ne peki hocam?

    bu takım oynamıyor arkadaşlar, cicaldau, morutan nelssonli haliyle oynar mı bilmiyorum, ama şu an ve 4 sezondur oynamıyor. ben ısıran basan koşan 90 dakika kovalayan galatasaray izlemek istiyorum. kaybetse bile ulan ne güzel kaybettik dediğimiz galatasaray izlemek istiyorum. süper finalli sezonun süper final kısmında fenerbahçe'yle arenada oynadığımız ilk maçı 1-2 kaybetmiştik, o maçtan sonra hiç uzulmemistim çünkü galatasaray 90 dakika oyunu domine etmişti, her alanda fenerbahçe'yi ezim ezim ezmistik, evet sans bizden yana değildi yenilmistik ama biliyorduk ki biz o fenerbahçe'yi saracoglunda yeneriz. şimdi bakıyorum, o zaman da fatih hoca takımın başındaydı şimdi de takımın başında ama o havanın kirintisindan eser yok. yapacak çok fazla bir şey yok. umarım toparlaniriz ama pek ümidim yok. her maç aynı senaryo maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın