resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31539
    inatları yüzünden başına iş alacak teknik direktör. 23 ağustos 2021 galatasaray hatayspor maçı'nda önceki iki sezonda eleştirdiğimiz problemlere halen bir derman bulunamadığını görüyoruz. maçı kazanıyoruz ama ter döküyoruz tv karşısında. 89'da atılan gole fatih terim çılgınca seviniyor, iyi niyetinden ve arzusundan şüphemiz tabi ki yok. ama benim bildiğim terim bu gollere çılgınca sevinecek adam değildir.

    kadro yetersizdi, yönetim hocayı rahat bırakmıyordu, kafası saha dışındaydı falandı filandı derken 4. seneye geldik. takımın futbolunda geçtiğimiz iki sezondan farklı hiç bir emare yok. ne hücum organizasyonu, ne korner organizasyonu, mıy mıy oyun devam ediyor. taçlar bile çile.

    yönetimle takıştı yönetim gitti, transfer dedi beş yıldır yapılmayan kadar transfer yapıldı oyuncu alındı. önceki sezonlar finansal fair play vardı istediği oyuncuları getiremiyordu gibi durumlar vardı. artık bu sorunlar ortadan kalktı, yönetim de iyi gidiyor, hocaya karışan yok. artık çanlar terim için çalıyor vaziyetine geldik.

    bu sene sezonu erken açtık, şu anda önümüze geleni kondisyon olarak ezmemiz gereken bir dönemdeyiz. 3-4 atıp geçmemiz lazım, oyun olarak sahadan silmemiz lazım. aralık gibi takımların kondisyonu başa baş hale gelecek artı avrupa'da devam edersek bizde yorgunluklar ve sakatlıklar daha fazla olacaktır.

    geçen sene taraftar yoktu ama bu sene arena'da dolu tribünlere oynanacak. taraftar bu sene bu oyunu ve 60'lı dakikalarda yapılan babel, arda, emre akbaba gibi değişiklikleri ıslıklar, hiç yoktan nur topu gibi kaosumuz olur. bu evlilikten çocuk olmaz diyorum, malesef hiç bir ümit göremiyorum sahada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın