• 8020
    kulübünün hakkını savunmaya aciz hale gelmiş, uzun yıllardır ülkenin ve medyanın her tarafına sızan taraflı medya ile mükemmel bir şekilde pasifize edilmiş, üst üste getirilen rezil yönetimler sayesinde bilinç altına ne kadar güçsüz olduğu işlenerek sahip olduğu gücün farkına varmasına engel olunup, objektiflik altında bütün sivriliği törpülenmiş taraftardır.

    burak elmas yönetiminin, türkiye futbol federasyonu suç örgütü ve tüm alt kurulları ile ilgili ifşa ettikleri belgelerde açıkça kulübümüze şantaj yapıldığını ifade etmesinin ardından yeri göğü inletmesi gerekirken birkaç sosyal medya hesabı haricinde en ufak bir kıpırdanma bile olmaması bunun açık bir kanıtıdır. bu durum futbol takımımızın berbat oyun durumundan bile daha vahim bir durumdur zira galatasaray bundan oyun olarak daha kötü durumlara bile düşmüştür fakat taraftar olarak hiç bu kadar pasif ve zayıf kaldığı bir dönem olmamıştır.

    ultraslan denilen taraftar grubu teknik kadro ile veya kimin transfer edilip edilemeyeceğiyle ilgileneceğine kendi görevlerini yerine getirse bugün tribünlerimiz bu halde olmazdı. umarım en kısa sürede tribünlerden temizlenip galatasaray'ımızın önünü açarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın