resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 12315
    ister istemez her insanın kötü olduğu zamanlar olacaktır. önemli olan bu hataların devamlı hale gelmemesi. ben toparlayacağına inanıyorum. muslera bizim için bir kaleciden çok ötesi, artık bir karakter bizim için. hatta rakip takımların bile arkasından laf söylemediği, saygı duyduğu, takımlarında görmek isteyeceği ender futbolculardan muslera. bu saygıyı türkiye'de kendi kendine oluşturdu. bir fenerbahçe galibiyeti sonrası diğer kaleye kadar gidip volkan demirel'i ayağa kaldıracak kadar karakterli bir insan.

    buraya kadar bir sorun yok ve gerekirse teknik heyette bile yer almasını isterim futbolu bıraktıktan sonra. ama bizim kaç senedir alt yapıdan bir tane bile kaleci çıkaramayışımız ve hiç bir dönem adam gibi bir yedek kalecimizin olmayışı büyük sorun. tam okan'la bu iş oldu diyorduk ki; oynadığı ilk maçta eleştirdik ve anlamsızca bu sene de kiraya verdik. millet ersanlarla, utkularla bir şekilde bu işi götürdü ve bizi de nasıl bir altyapımız var, nasıl eğitimler alıyor diye düşünmemize sevk etti. bu sorun sadece kaleciyle alakalı da değil. son zamanlarda oynattığımız gençler hep başkalarının parlattığı ve bizim transfer ettiğimiz gençler. oyuna girdiğinde çok iyi bir izlenim veren atalay'ı ilk fırsatta kiraya verdik. bu çocuk emre akbaba'dan, bu seviyedeki arda turan'dan neyi eksik yapabilir allah aşkına. maalesef alt yapıdan oyuncu çıkaramıyoruz. şans vermiyoruz. 2-0 önde olduğun maçta son 10 dakika bile katlanamıyorsun genç oyunculara ve şans vermiyorsun.

    hep transferlerle sorunlarımızı çözdük; çözdük derken oraya oyuncu aldık sadece. verim aldık mı dersek çoğundan verim de alamadık. işin özü takımında lider karakterli muslera tarzı oyuncuların olacak ama defansta hiç kimse kalmamışken gözleri ışıl ışıl parlayan genç oyuncunun hevesini (yerine orta sahadan gedson'u defansa çekerek) kursağında bırakmayacak teknik direktörün de olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın