• 28077
    geçen sezonun şampiyon takımı*, şampiyonlar ligi ön elemesinde paok'a elenmiş sonra avrupa ligi ön elemesinde şuan portekiz ikinci liginde olan rio ave fy'ye elenmiş ve ayrıca ligin ilk dört haftasında tek galibiyet alabilmiş. yükselişin başlagıcı diyebileceğimiz ilk galibiyetini ise tam 26 ekimde almış.

    biz ise bu sene şampiyonlar ligi ön elemesinde psv'ye elendik, avrupa liginde ilk ön elemeyi geçip, lige galibiyetle başladık ve avrupa ligi playoff ilk maçında deplasmanda berabere kaldık.

    şu ana kadar vermiş olduğum bilgiler hiçbir yorum içermiyor. benim yorumum ise şöyle, eğer bu şu anda galatasaray taraftarının psikolojik hali geçen sene beşiktaş'ta olsa, sözlükte herkesin çok beğendiği sergen yalçın eylül ayında takımın başında olamaz muhtemelen beşiktaş da şampiyon olamazdı.

    ffp'den kurtulduğumuz ve yapılanma şansı elde ettiğimiz ilk sezonun ağustos ayında girilen bu psikolojinin takıma zarar verdiğini düşünüyorum. maaş ve yaş ortalamasını ciddi oranda düşürdüğümüz bu futbol takımından genelin aksine çok umutluyum. biraz sakin mi olsak ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın