resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 12311
    yeni günah keçisi. mesela muslera'yı göndereceğiz, takım uçacak kaçacak.

    (bkz: 19 ağustos 2021 randers fc galatasaray maçı)

    ilgili maçta yine basit pas hataları yapmış, hatta bir tanesi yüzde yüzlük gol pozisyonuna dönmüş kalecimiz. ama bu tehlikelerin hiçbiri kalemizde gol olmamıştır. yani ilgili maçtaki rezaletin kendisiyle alakası yoktur. haa tabi muslera yılda 2,5 milyon euro aldığı için orta sahada pas yapacak, set oyunu kuracak, şut çekecek, ara pası atacak diye bekleniyor olabilir. yani başka türlüsünü aklım almıyor artık.

    daha da ileriye gidip muslera'nın geçen sene şampiyonluğa mal olduğunu söyleyenler bile görüyorum sağda solda. el insaf! adam koca sezonun yarısında sakatlıktan dolayı yoktu. olduğu maçlarda da hatalı goller yediği söyleniyor. söyleyeyim, şu meşhur zeminin rezil olduğu maçta hatalı gol yedi, sonra biz gol attık ve maç 2-1 bitti, kazandık.

    ama beylere sorsak, koca devre forma giymeyen muslera şampiyonluğu verdi. hani çıkıp dile getirilmihor hocanın oyun planı olmaması ve ligin ilk yarısında yine gereksiz puan kayıpları yapması, kaleci okan varken fatih öztürk ısrarı, kritik haftalara girerken emre akbaba ısrarı ve kaçırdığı penaltılar. hani daha gırla şey var. ama twittera, oraya buraya baksak muslera verdi şampiyonluğu. neden? çünkü 2,5 milyon euro alıyor.

    valla, muslera bugün boca juniors'a gitse oradan da 2,5 alır, bilemedin 2 alır. ama şu adama yüklendiğinizin yarısını yüklenmediğiniz feghouli hiçbir takımdan 4 milyon euro alamaz. arda hiçbir takımdan milyonları kazanamaz. emre akbaba keza milyonları kazanamaz. kendisini çok severim ama maalesef gerçek olan şu, madem sürekli muslera'nın aldığı parayı konuşacağız, hocanın da hiçbir takımdan şu aldığı parayı alamayacağını da konuşalım o halde.

    tutturulmuş bir 2,5 milyon euro 2,5 milyon euro.. iyi, siz sezona çok kötü başlayan muslera'yı günah keçisi ilan etmeye devam edin. bu bizim asıl sorunlarımızı unutturur. unutalım, unutmak iyidir.

    edit: kendisi en iyi güney amerikalı kalecilerdendir ve boca juniors'ın ciddi ilgisi vardı. bu paraları ya da yakınını alabilirdi. ama yukarıda saydığım isimlerin hiçbiri ve diğerleri bu parayı alamaz. babel, feghouli, falcao, arda... şu adamlara verdiğimiz gereksiz paraları düşünün. sonra gelip "ama 2,5 milyon euro" diyecekseniz kendiniz bilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın