• 28064
    sezon basi hala devam eden, yerine oturmayan bir cok seyin oldugu belli olan takim. bundan biz gibi teknik heyetin de haberi var.

    ayrica sezon yeni acilirken boyle maclarin oynanmasi da normal bana gore. hatta bir arkadas, baska bir baslikta kendi fikrine ornek olarak trabzonun, romaya ecel terleri dokturdugunden bahsetmis. ki bu da gosteriyor ki, sezon acilisinda roma gibi devasa butceli, mourinho yonetimindeki takimlar dahi ritmlerini henuz bulmamis olabiliyorlar.

    bugunki onde basma denemelerini olumlu buldum, henuz oyun kurulumunda gidecek cok yolumuz var. build-up denilen olay ile alakali roller tam oturmamis durumda, sahada yerlesimler de kadro istikrarsizligi ile birlikte isleri zora sokan durumlardan bir tanesi. ancak yine de ilk yari solda babel, sagda kilinc ya da kilinc ortada sagda soso, solda kerem cok daha faydali olacakti, ki ikinci yarida da arda degisikligi tam yerinde olacakti boyle bir durumda. mac tam olarak ardayi cagiriyordu. cunku rakip takim yerlesimlerde o kadar da iyi degildi. biz sadece tamamen hareketli oyunculari tercih edince, topu tutmada sorun yasadik.

    taylan, berkan birlikteligi bir onceki macin ikinci yarisinda biraz daha iyiydi. yine cikislarda bir dengesizlik, bir istasyonsuzluk soz konusu idi. akbaba, emre, keremin serbest iceri giri cikisli tarzi hosa gitse de, uzerine bol bol calisilmasi, takimin birlikte cokca oynamasi gerekecek bunlari oturtabilmemiz icin. yedlin tam bir fecaatti, silik tek kelime ile. bilmiyorum kendisi ne dusunuyor? patrick ise dogal olarak dama ile sorunlar yasadi ve ayriyeten de kendisi takimdaki oyunculara tam olarak alismis degil. kimin nereye kosacagini, ne yapacagini tam kestiremiyor. zamanla gelecektir bu da.

    cok ucuz bir gol yedik, muslera yine korkuttu birkac kez. hocanin da denemeler yaptigini goruyoruz. ancak bu denemeleri yaparken de kafasi muhtemelen o istedigi ana bir kac mevzuya cok fazla odakli oluyor. bilmiyorum belki de olayin dogasi budur, bu da cok kisir oyunlar ortaya cikariyor. ben yine de hocanin dogru yerlere vurmaya basladigini, er ya da gec oyunumuzun gittikce olgunlasarak bizim de istedigimiz seviyeye cikacagini umuyorum.

    daha iyi olacak takimdir.

    (bkz: 19 ağustos 2021 randers fc galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın