• 8009
    çok derin açmazlar yaşayan taraftar grubu.

    https://twitter.com/...667888186900481?s=19

    tam dün linkteki postu görüp "allahım bu millete akıl fikir ver" derken üzerine de 16 ağustos 2021 giresunspor galatasaray maçında marcao'nun yaptığı saçmalık yaşanınca bu arada kalma durumu iyice gözümün önüne geldi. linkteki olayı güzelleyen ne kadar adam varsa şimdi "florya basılsın marcao asılsın" diye geziyor. takımın teknik direktörü terim, kaptanı arda ama marcao'yu futbol tanrılarına kurban etmek için direğe bağladık yakmayı bekliyoruz. enteresan...

    bir de bu olayı çözerse hocam çözer diyen ekip var ki beni benden alıyor. hocalık bu olayı çözmede değil, hocalık bu olayı yaşanmadan görmekte, hiç yaşanmamasını sağlamakta. yoksa olayın çözümü zaten belli ve burada en önemli etken de hoca falan değil marcao'nun tavrı. marcao gidip herkes önünde kerem'den ve taraftan özür diledikten sonra, varsa arkasında özel bir sebep açıkladıktan sonra hoca "seni süresiz kadro dışı bırakıyorum yürü tarlaya" mı diyecek? ya da marcao "özür falan dilemiyorum, bir daha olsun bu sefer ağzını yüzünü dağıtırım" dediğinde hoca "ya neyse önemli değil zaten" mi diyecek? bu olay yaşandıktan sonra takımın başında hoca da olsa ben de olsam yaşanacak süreç 3 aşağı 5 yukarı zaten belli. bundan nasıl hocaya pay çıkıyor da hanesine taraftar artı yazıyor anlamadım.

    edit:
    bir de unutmadan genelde rakip taraftarlar dese de bizde de bir miktar "marcao ülkesine gönderilsin" diyen bir ekip var. kardeşim bu adam kaçak sığınmacı da mı yaşadığı ilk adli vakada ülkesine gönderiliyor? belki rusya'ya, portekiz'e falan satarız. ülkesine göndermek ne demek? hangi zekayla bu cümle kurulabiliyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın