resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31339
    anlamsiz hiciv ortami biraz durulduguna gore benim de son mac hakkindaki goruslerimi dile getirmek istedigim hocamiz.

    takimda bir adet oyun akli bulundurma konusunu anlasam da, ben de ayni anda soso ve ardayi baslatmasini tam olarak anlayamadim. sahsen soso ile baslayip arda ile devam etmek kalan hakki da kilinctan yana kullanmak daha mantikli geldi bana. ancak arda ile muhabbetlerinden cikrdigim kadariyla bu maca ozel ardanin fazla istekli olmasi ve kritik durumu anlamasi galiba isleri biraz degistirmis.

    hoca onceki senelerde hep belirli seylerin uzerinde durdu. bunlardan bir tanesi oynama ve kazanma aliskanligi idi. dolayisiyla belirli oyunculari sisteme ve takima alistirana kadar denemeleri devam edecek. bu konuda kendisine biraz anlayisli yaklasmayi tercih ediyorum. hamuru yoguruyor cunku, vakit alacak belli. bir diger dusunce ise genis kadro, herkes birbirinin yerine oynayabilir, formayi alan birakmasin. bu da genc bir oyuncu toplulugu icin mantikli bir yaklasim gibi geliyor. kerem, taylan bunlar formanin degerini biliyorlar mesela. yedlin yeterince istekli gorunmedi, boey’in yetersiz kalmasini bekleyecek. dolayisiyla bu yaklasimdan da memnunum.

    oyun hizinin artirilmasi gibi goruslere ben de katiliyorum, ancak diger taraftan ligde 13-14 takimin bize cok kapandigi fikrine de katiliyorum. dolayisiyla bu kadro birbiri ile oynadikca tempo da zamanla artacak diye dusunuyorum. en azindan nihai hedefin bu olmasi gerektigini dusunuyorum.

    takimda son demlerinin oldugunun kendisi de farkinda ve kendisine cok yakisan bir sekilde bir degisim baslatip, o kulturu oturtup bir miras birakmak istedigini ifade etti. lig icin zaman istemedigini belirterekten, daha sumullu bir degisim istedigini de gosterdi. ulkemizin ozel sartlarindan dolayi ben de bu isi kendisinden daha iyi yapacak biri olmadigini dusunuyorum. samimiyetine inaniyorum. kolay olmayacak, maclar sahada kazanildigi gibi yapilanmalar da sahalarda, tesislerde, yetmedigi yerde yeni tesis insa ederek, gercek hayatta, zorluklarla olacak. dolayisiyla savasmaya devam etmesini umdugum, huzunlu ama kendisine yakisir bir sona dogru ilerlemesini diledigim hocamiz.

    (bkz: 12 ağustos 2021 st johnstone galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın