• 27954
    mecburen pas futbolu oynayan takım. bakın tamamen mecburiyetten zira büyük takımlara karşı alanları 8 oyuncuyla kapatarak kendi ceza sahasına kapanma a.k.a. kalenin önüne otobüs çekmek moda. onlar bizi yenmeye değil bize yenilmemeye çalışıyor. burası premier lig olmadığı için iyi futbol oynamaya çalışan takım sayısı bir elin parmağını geçmiyor.

    diyelim ki topu stratejik olarak 2. veya 3. bölgede rakibe bıraktık gegenpres yapacağız. ligdeki 19 rakibimizin 16'sı topu muslera'ya dikiyor, geçişte pres yememek için. ey romalılar! anamızın liginde oynamamız imkansız pres oyunu oyunu. kaldı ki pres sadece bir araçtır. siz liverpool'u sadece şampiyonlar ligi ve city maçlarında izlerseniz yada dortmund'u bayern maçlarında, adamların ana planını pres sanmanız normal. ancak bu takımlar 6-8 kişi ile kapanan takımlara karşı seve seve* set oyunu oynuyor.

    bu nedendir ki bizim set oyununu yani possession oyununu tamamen bırakmamız imkansız. 2 senedir oyunu bir seviyeye getirdik. artık tempolu ve kaliteli oyuncularla bu oyunu daha seri oynayarak daha üst seviyelere taşırken oyuna duran top, frikik ve uzaktan şut gibi lezzetler eklememiz lazım. nelson, berkan ve cicaldau'nun bu oyuna alışmasıyla göze daha hoş gelen hızlı bir oyuna evrilecektir. hatta gedson ve halil eklenirse oyunun kalitesinin bu ülkenin sınırlarını aşacağını düşünüyorum tabi istenen seviyeye gelmek için süre gerekli. hocayı azıcık tanıyorsam 3 yıllık süreyi avrupa'da kupa kaldırmak için söylemiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın