resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31238
    süper ligde hiçbir teknik adamın sahip olmadığı lükse sahip kişi. nereye oyuncu istese alınıyor. bu ligdeki çoğu teknik direktör bunun hayalini kuramaz bile. neredeyse hepsi yönetim kimi verdiyse onunla idare etmek zorunda. mesela fener istediğimiz topçuları aldı diyoruz, ki o oyunculardan aldıkları verim tartışılır, teknik direktörlerinin aslında istediği oyuncular değildi. erol bulut'un isteyip de yaptırabildiği tek transfer pelkas. adam forvet istedi irfan can aldılar, hiç istemediği halde mesut özil getirdiler. vitor pereira takıma geldi ilk iş coulker'ı kadro dışı bıraktı. diğer tarafta sergen yalçın zaten eksik takımla oynayıp şampiyon oldu. yedek bek yoktu, necip oynuyordu.

    bir de hocam'a bakalım. forvet istiyor, ligin gol rekoruna sahip adamı alınıyor. yok onu istememiştim diye olay çıkıyor. istediği mostafa mohamed alınıyor, 1 yıl geçmeden vazgeçiliyor. bu olmadı deniyor.

    orta saha istiyor 6 milyon verip alıyoruz. onu geç, ffp varken seri, nzonzi orta sahası kuruldu bu takımda. nzonzi dünya şampiyonu geldi, beğenilmedi yollandı. bjk'de aynı mevkide sgk emeklilik yaşı gelen atiba oynuyor. rakiplerimiz seviye atlar bizim beğenmediklerimizle.

    sağ bek yaşlandı, koşamıyor deniyor. tempolu adam getiriyoruz. yılbaşında kendi kendine sakatlanıyor. hem maaşını ödüyoruz hem de premier ligin en hızlı beklerinden birini getiriyoruz. bunu kimse yapmaz bu ligde.

    sol bek yaşlandı ve sakatlandı diye genç kiralıyoruz 2 yıllığına. onun sakatlığı var diye bırakıp hollanda milli takımı bekini getiriyoruz. yarın ona da bu orta kesemiyor denirse şaşırmam. yenisi istenir hemen. zaten yaşlı ve pahalıydı, listenin ilk sırasında değildi denir.

    hava toplarında kötüyüz diye hava toplarında iyi stoper istiyor, 8 milyon verip alıyoruz. sonra ayağı kötü bunun, zaten sakatlıktan sonra kötüleşti deyip 7 milyona bir stoper daha alıyoruz.

    para verip anadoluda parlayan adamları da alıyoruz. genç kanat alıyoruz, orta saha alıyoruz, kaleci alıyoruz. alıyoruz da alıyoruz.

    üstüne rakipte parlayan rachid ghezzal'ı da istiyor hoca. yönetim pahalı demese o da alınacak hoca için.

    bu kadar adama rağmen sahada takım dökülünce konuşulan etebo oluyor. orta sahada oynayan oyuncunun asıl mevkisinin orası olmaması oluyor. yok takımın oturmaması oluyor, önceden aynı yere aldığımız 2-3 adam olmasına rağmen eksik olan bir mevki oluyor. sürekli bir bahane oluyor. bu sene, sene içinde takımın kötü oynaması ghezzal'e bağlanırsa şaşırmam. alsaydık uçacaktık çünkü.

    kimi istese alınıyor ama hala st johnston'a gol atamıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın