resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31204
    senaryo 1: yenilmişdir.
    4 senedir iyi futbol oynamıyoruz.

    senaryo 2: skoru erken bulmuşuzdur ve bayern gibi birbirini aratmayacak oyunculara sahip olmadığımız için sonraki haftaları düşünerek rölanti bir oyunla kazanmışızdır.
    ben iyi futbol izlemek istiyorum, gerekirse yenilelim ama iyi futbol izleyelim!

    senaryo 3: 30 şut attığımız maçta berabere kalmışızdır. *
    bu takıma hafta içi hiç bitiricilik ve şut çalıştırmamış. çalıştırmış olsa bu takım o kadar pozisyondan birini mutlaka gol yapardı. terim antreman yaptırmayı bilmiyor, araştırmanızı öneririm!

    senaryo 4: baştan sona üstün oynamışızdır ve maçı farklı kazanmışızdır.
    bu maçta neden a, b ve c oynadı anlamadım. paf takımdan x, y ve z oyuncuyu oynatarak alınacak mağlubiyeti bu oyuncularla alınacak galibiyeti tercih ederim. bugün kaybederiz ama yarınımızı kazanırız.

    ben bir teknik direktörün bol gollü galibiyetten sonra bile gömüldüğünü ilk defa dördüncü fatih terim döneminde gördüm. 2 senedir planlı ve organize bir şekilde yıpratılmaya çalışılıyor. bazen eleştirecek olduğumda bile geri duruyorum saçma sapan argümanları görünce. çünkü galatasaray futbol takımı ile 2 ay antremana çıksam 3. ay kaybedilen bir maçtan sonra hoca turuncusakal'ı neden oynatmıyorsun diye soracak taraftarlar var. evet ciddi ciddi var. benim topçu olup olmamam galatasaray seviyesinin kilometrelerce uzağında olmam kimsenin umurunda olmaz.

    gerçi takibe takip gruplarında takipçi kastıktan sonra satılığa çıkarılmış ve satın alındıktan sonra profil resmine aslan biosuna aslolan galatasaraydır koyularak 7/24 yeni yeni argümanlarla fatih terim'e sallanan hesaplardan birinin eski bir yöneticimiz tarafından favlandığını görünce çok da şaşırtıcı gelmiyor bu durum. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın