• 14667
    yazarlar konusunda ciddi bir temizliğe gidilmesi gereken sözlük. böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum ama burada, özellikle 2020 yazından beri, en ufak başarısız sonuçta ortaya çıkıp ağzından tükürükler saçarak insanları itham eden yazarlar türemeye başladı. eleştirilere hiçbir şey demiyorum. "fatih terim istifa" diyenlere hiçbir şey demiyorum. ama dün akşamdan beri burada okuduklarım artık bana fazla geliyor.

    hiçbir şeyi beğenmeyen bir insan olabilirsiniz. imkanların doğru kullanılmadığını düşünebilirsiniz. oyuncuların yetersiz olduğunu düşünebilirsiniz. oyunu beğenmeyebilirsiniz. ben hepsini kabul ediyorum. ama galatasaray oyuncusuna, teknik direktörüne hakarete varan şeyler yazmak, yine bu kişiler hakkında dalga geçer gibi yazılar yazmak hiç hoş değil. bakın gerçekten söylüyorum bir yere varamayız. bugün buna, yarın ona diye diye zaten bugünlere geldik. bugün fatih terim gitsin, inanın sorun değil. ama gitsin diyenler, yeni gelen kişiye ne kadar sabır gösterecek? yine aynı şeyler olursa neler olacak? her başarısızlıkta istifa istemek en kolayı. ancak doyumsuzluğa döndü iş. hiçbir şeyi beğenmeyen ve her şeye muhalif olan bu arkadaşlarımızı sağduyulu olmaya davet ediyorum. vallahi de billahi de dağılırız arkadaşlar. sözlük olarak değil, taraftar olarak dağılırız.

    evet, çok acil bir şekilde toparlanmamız lazım. ben dünkü oyunda -zaman zaman- ışık gördüm. evet, 4 senedir değişmeyen şeyler var, hala aynı hatalar yapılıyor. oyun olarak üstüne koyamıyoruz. ama farklı bir şey oynamaya çalışıyoruz. 90 dakika kapanan takıma karşı pozisyonlara girebildik 4-5 tane bile olsa. bunlar gerçekten kıymetli şeyler geçen seneye nazaran. oyuncularımız form tutacak, birbirlerine alışacak. ayrıca bu takıma aytaç yerine cicaldau girecek. sağ tarafa top tutabilen, oyun kurabilen bir oyuncu alabilirsek şayet kerem'i solda çok daha efektif kullanacağız.

    bu iş olmayacaksa bunu zaten yakın zamanda göreceğiz. ama böyle hakarete varan cümlelerle, birbirimize saldırmakla hiçbir yere varamayız. bunu hem fatih terimcilere hem de fatih terim karşıtlarına söylüyorum. biraz sağduyu. lütfen. hepimizin ortak amacı galatasaray.

    (bkz: 5 ağustos 2021 galatasaray st johnstone maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın