resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31156
    hocam seni severim sana da inanırım hatta. ama bazı yanlışların artık tartışmasız hale geldi. kesin yanlış yani yüzde yüz. takımın oynadığı futboldan transferden önce bunları düzeltmen gerekiyor. çok kritik yanlışların var. nedir bunlar:

    1-ayrımcılık: arda'ya gelince ömer'e aytaç'a gelince bizim futbolcularımız, sahip çıkmalıyız, bunlarla yola devam edeceğiz, belhanda'ya gelince ıslıklayanlar taraftar değil seyirci. ama gomis'e gelince penaltı'yı aynı yere vurursan kaçar tabi, mohammed'e gelince şanssızlık yok 2 metreden atıcaksın onu ben de özledim iyi oynamasını falan. olmaz böyle. bu takımda şuan ömer bayram'dan kötü futbolcu yok. ya herkese sahip çık ya da herkesi adaletli biçimde eleştir. galatasaray futbol takımı futbolcuları senin sevdiğin ve sevmediğin futbolcular olarak ikiye ayrılamaz. luyindama'nın mohammed'in üzerinde kenardan kurduğun baskı öyle böyle değil aşağı çekiyorsun adamları. nerede kaldı senin aferin aslanım bravo aslanım devamların. adamlar yanına pas vermeye korkar hale geldi. futbolcularına karşı adil olmalısın.

    2-doğru tespit: sana morutan'ı soruyorlar daha öncelikli mevkilerimiz var diyorsun. tutturmuşsun bir stoper meselesi. bu takımın ilk problemi orta sahaydı ve oraya transferler yaptık ama sıradaki problemini doğru tespit edemedin. sırada problem yaratıcı futbolcu eksikliği. bu takımın bekleri, orta sahaları ve kanatları. hiçbiri neredeyse bir sezonda 5 ve daha fazla asist yapmamış, ne etkili ortan atan ne de kilit pas özelliği ile ön plana çıkan tek bir oyuncumuz bile yok. hala önceliğimiz morutan değil diyoruz. berkan taylan aytaç kerem babel mostafa hatta gelirse gedson her kim aklında ilk 11 oyuncusu ise hiçbirinin asist özelliği yok. bu takıma servisçi transfer etmen lazım hocam. bunu görmelisin.

    3-öfke: adam sana basın toplantısında neden 3lü çıktınız diyor sen mi merak ettin diyorsun. yardımcı antrenör soruluyor soru mu bu diyorsun. forvet neden babel'di deniyor ona da kızıyorsun. 2. dk mostafa üstten auta atıyor suratında çocuk sanki 20000. kez gol kaçırmış bir ifade. ne bu sinir hocam sakin ol biraz. tamam sen busun biliyoruz mizacın bu ama bu kadar gereksiz öfke hem tribünlere hem sahadaki futbolculara hem taraftara olumsuz yansıyor bilgin olsun.

    acilen toparlanman gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın