• 1079
    sevgili hocam,

    uzun süredir süren avrupada çöküş dönemine en çok senin canının sıkıldığının farkındayım. beklediğin kadrolara gerek ffp gerekse ülkenin diğer ekonomik göstergeleri nedeni ile yıllardır kavuşamadın.

    ancak her şeye rağmen, bu takımın şu hali hiç bir kadro zaafiyeti ile açıklanamayacak düzeyde laubalilik, seviyesizlik ve antrenman zaafiyeti ve taktik disiplinsizlik içeriyor ki bu elinde hangi kadro olursa olsun bugüne kadar senin olduğun yerde olmadığını bildiğimiz şeylerdi.

    gerek saha içi iletişimsizlik, gerek de yeteri kadar topla ve topsuz oyunun gerektirdiği futbolu oynayamaya kadar çok büyük sorunlar var ve çıplak gözle televizyon başından bile seçilebiliyor.

    buna yönelik çözümleri bulmak senin görevin, sorgulamak ise hemen herkesin. ancak sorgulanması noktasında alınan cevapları hep bir bahaneye bağlamak da senin işin de değil, alıştığımız imparator da bu değil.

    artık silkinip kendine gelmen, yeni bir kadro planlamasının başında olduğumuz şu süreçte çok kritik. zira bu takım 2. bir regülasyon dönemini kaldıracak ne ekonomiye ne de sabıra sahip.

    ligde başarıyı özledik, iyi futbolu ve zaferleri özledik. ama en çok da eski seni, ve avrupada zafer gecelerini özledik. sarı kırmızı bu kadar yerde dalgalanmaz, cimbom başı dik yürür diye sen dedin. bunu yapacak olan da sen olmalısın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın