resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31006
    kendisinden mucize beklenilen hoca.

    aytaç, ömer, emre, sekidika ve 1 ve 3.liglerden gelen kerem ve barış...oyun kurabileceğin 1 tane orta sahası yok mevcut ilk 11'de. bu kadro ile psv gibi hazır bir rakibe karşı ne yapması bekleniyor ? bu eleştirilerinizi gerçekten anlamıyorum. anlamaya çalışıyorum ancak anlayamıyorum. terim giderse (ki umarım gider çünkü bu taraftar bunu hak etmiyor) hiç bir şeyin değişmeyeceğini daha da dibe vuracağımızı herkes görecek ve 3. döneminde olduğu gibi pişman olunacak ancak bu sefer "geri dön hocam" denilecek bir hoca olmayacak ortada.

    4 sezonun 2'sinde ffp'ye ve kiralık ordularına rağmen şampiyon olmuş, 3. sezonda pandemi olmasa gene şampiyon olacak ve son sezonda sadece 2 golle şampiyonluğu kaçırmış bir hocadan bahsediyoruz. 4 yıl üst üste şampiyon olabilen sadece galatasaray var zaten ve bu tarz alışkanlıkları da fatih hocanın kendisi bu taraftara aşıladı.

    top oynatmıyor denilen 4 sezonun 3.sezonu hariç her sezonunda; en fazla gol atan, en az gol yiyen, en fazla ceza sahasında topla buluşan ya 1. ya 2. takım olmuşuz hep. rakip taraftar zihniyetiyle yapılan bu iğrenç yorumları kabul etmiyorum, kabul etmeyeceğim.

    ffp belasından nihayet kurtulmuşuz ve sabretmemiz gereken tek sezonda acımasız eleştiriler, yalanlar, hakaretler... şu kadro tamamlandıktan sonra gene olmazsa hep beraber eleştirelim, gerekirse istifasını isteyelim ama şuan değil... yapmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın