resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30937
    ne kendisi ne de fanatikleri şunun farkına bir türlü varamıyor; bir işte başarılı olup olamadığını ölçebileceğin en önemli hatta belki tek kıstas fiyat performans analizine bakmaktır.

    bugün eğer avrupa’da köy takımlarına elendiğimizde infial oluyorsa bu bütçemizin onların 20 katı filan olmasındandır, kimsenin başarıya alıştırmasından değil.
    galatasaray futbol kulübü son dönemde terim ile birlikte çok ciddi maaş bütçeleriyle takım kurmuş, özellikle cl’de çeyrek final görmesi gereken bütçeler ile 32 takım arasında pek çok otorite tarafından en temposuz, en geberik, en şuursuz, ve nihayetinde en ne yaptığını bilmez takımlarını izletmiş, yine istatistiklerin çoğunda da ezilmiştir.

    yeri göğü inletseniz bundan daha net bir başarısızlık ölçütü bulamazsınız. yerel ligde dahi kendisinden kat be kat düşük bütçeli takımlar ile anca başa baş top oynayabilmiş, birçok maçta bu takımlara karşı yine avrupa’da olduğu gibi mahkum olmuştur.

    bu öyle 3ay değil, 5ay değil, 4senelik bir tablodur ve kökleşmiştir. terim’in futbol anlayışının galatasaray’a katacağı hiçbir şey kalmamıştır. ne kadar erken kabulleniş, o kadar iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın