• 38
    eli yüzü düzgün, tatlı bir kadın. güzellik tarih boyunca hep önemliydi ama hiçbir zaman günümüzdeki kadar önemli ve getirileri fazla olmadı.

    best'in olduğu iddia edilen bir söz vardır; ''eğer biraz çirkin olsam pele'nin esamesi okunmazdı.''

    hanımefendi gerçekten güzel ve seksi bir kadın ve yaptığı terbiyesizlik bu sebeple birazcık mazur görülüyor aslında. irem hanımın 95 bin instagram takipçisi ve kendine ait bir internet sitesi var. olsun tabii, kendini, işini pazarlamasına, ismini bir marka haline getirme arzusuna ya da getirmesine saygım var, hatta takdir de ederim ama seçtiği yöntem çok çirkin ne yazık ki. fakat işler böyle yürüyor. çekiciliğini bütün spor firmaları gördü, takipçisi de hayli fazla. örneğin bugün bize olimpiyatta bronz madalya getiren ve irem hanımın tepkilerine mahzar olan hatice hanım sadece 13 bin takipçiye sahip sosyal medyada.

    dediklerime katılmayanlar olabilir ama ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum. uzun yıllardır arkadaşlarımla üzerine çok düşündüğüm, konuştuğum, okuduğum bir konu bu güzellik mevzusu. güzel biri için hayat, bir bilgisayar oyununu kolay modda oynamak gibidir. o kadar güzel değilseniz oyunda yine ilerleyebilirsiniz ama bu kolay moda kıyasla daha çok tekrar, özveri ve dikkat gerektirir.

    irem güzel bir kadın, ama yaptıklarıyla çirkinleşmeye başladı artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın