resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30913
    şapkasını önüne koyup düşünmesi gereken efsane. yıllardır takımın basindasin. 3 yıl verin sonra görüşelim söylemi son derece boş. bana hedef 2023, 2071 bilmem ne gibi söylemleri hatırlattı açıkçası.

    bir hocaya üç yıl elbette verilebilir, ama bu kişi fatih terim olmamalı, sonucta dün başlamadı bu adam. aklı başında her taraftar artık avrupa maçlarından çekinir oldu. içimden psv bize dört atar diye geçiriyordum yemin ederim, adamlar beş atti dört de degil. üstün futbol bilgimden yapmadım o yorumu, tek bildiğim adamların hızlı oynayadigi, hızlı olan her takımin da içimizden geçtigi kaç senedir...

    şampiyon olmak önemli değil. önemli olan ortaya karakterli oyun koymak. kaç senedir avrupa'da tokat manyağı oldu koca kulüp. onlarca maç oynamisiz, 2-3 maç ya var ya yok top oynadığımız.

    artık ekibini mi geliştirir kendini mi bilmem ama en azindan orta sınıf avrupa takımlarıyla rekabet edebilir hale getirmeli bu takımı. kimse galatasaray'dan büyük değil, hocanın böyle bir iddiası olmayabilir ama kendisine tapan kesimin bunu anlaması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın