• 54
    haftalarca nicolae stanciu peşinde koşup fiyatta anlaşamayınca adamın romanya milli takımında beraber oynadığı alexandru cicaldau'yu alan politika. hakikaten eleştirmek için eleştirmiyorum işin içinde doğru bir nokta bulmak için uğraşıyorum ama olmuyor.

    nereden tutsam elimde kalıyor. biri 8 numara, diğeri tam bir 10 numara, biri topsuz oyunda kötü, diğerinin asıl olayı topsuz oyun, birinin muazzam bir dripling yeteneği var, diğeri klasik bir pasör. hadi diyeceğim gidip ayrıca bir 10 numara daha alınacak ama öyle bir şey olmadığı da bariz. takımda bunca eksik varken en iyi ihtimal orta sahaya bunun üstüne gedson-berkan'ın alınmasıdır. onlarda zaten 6-8.

    stanciu olmayınca cicaldau'yu almak tam bir plansızlık örneği. hem saha içinde oynanacak oyun açısından bir plansızlık örneği hem transfer politikası bakımından bir plansızlık örneği.

    aynı sol bekte olduğu gibi. başkan çıkıp bizzat birbiriyle en ufak alakası olmayan kurzawa, aliovski, patrick van aanholt, monero ile görüştüğümüzü doğruluyor. sözde 3 senedir bir oyun kurmaya çalışıyoruz ama hala oyuna göre futbolcu değil futbolcuya göre oyun belirlemeye çalışıyoruz. ondan sonra adam sisteme uymayınca da yedlin'de olduğu gibi 6 ay sonra yerine yeni oyuncu arıyoruz.

    bu plansızlıkla şansın yaver giderse en fazla türkiye'de başarılı olursun, o da bilindiği üzere ligin kalitesizliğinden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın