resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30834
    üç sene istemesi beni çok üzen ve korkutan hocamızdır. yahu 40-50 milyon euro maaş bütçesi olan bir takımın, yarısı kadar bütçesi olan avrupa takımlarına karşı rezil olmaması için neden 3 seneye ihtiyacı olsun. hadi psv’ye elenelim ama neden bu takım makedonya 2.si gibi görünüyor bakınca. hocaya göre ancak en iyi oyuncular olursa ortaya düzgün bir oyun çıkabiliyor.

    saçmalamayacak ve ikinci yarılarda tamamen değişmesi gerekmeyek bir kadro çıkarıp herkes gibi yenilmeyi bile özledik be hocam. sen bu musun yani? benim kalbim kırılıyor artık. bu maça sivasspor çıksa kapanır falan birşeyler yapar.

    maçtan sonra gariban muhabire efelik yapmak hoş mu mesela? komedi gibi bir görüntüyle 5 yemişiz hala afra tafra. neden üçlü çıktın tabii ki denecek. kazanırsan afra tafra lüksün var bu oyunun doğasında.

    bu takım neden her rakibinden az koşuyor yıllardır mesela? bunun transferle ne alakası var? gerekirse 11 tane kazmadan oluşan bir takım kurun ama bir planı olsun. aykut kocaman takımı bile diyebiliyorsunuz ama yıllardır fatih terim takımı diye bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın