• 139
    burak elmas'ın dün yaptığı basın toplantısı beni çok da tatmin etmedi açıkçası çünkü zaten neredeyse çok uzun zamandan beri adeta kronikleşmiş mali sorunları sayıp döktü transferde pasif kalınmasının nedenlerini açıklarken. vergi borçları, oyuncuların alacakları, oğulcan sorunu, bankalar birliği anlaşmasından doğan bi' takım dertler vs... bunlar dediğim gibi zaten bilinen şeylerdi. yönetime talip olanlar bunlara rağmen oldular. kaldı ki seçim öncesi katıldığı programlarda burak elmas bu gibi durumlara karşı hazırlıklı olduklarını planlarını çok önceden hazırlandığını hatta kötü, çok kötü senaryolara bile karşılaşırlarsa bunlara da hazırlıklı olduklarını ve bunları aşacaklarını söylemişti. seçildikleri takdirde hemen çözülecekti en azından kısa vadeli problemler ancak çözememişler onu gördüm.

    psv maçını hem yönetimin hem de fatih hocanın gözden çıkarması bence korkunç bi' durum. yönetimlerin meziyeti hem orta ve uzun vadeli planlarının işletmek hem de kısa vadede de kadroyu galatasaray kalitesine göre yapılandırmaktır. çünkü benim bildiğim galatasaray her zaman ve her şartta yarışmacı bi' kadro ile maçlara çıkar ama olur ama olmaz o ayrı konu.

    şimdi psv maçına ne sağ bek ne sol bek ne de orta saha oyuncuları olmadan çıkıyoruz. bu durum yönetim için büyük bi' fiyaskodur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın