resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30657
    kendisinin tartisilmasina sebep olan seylerin cogunda belki dahli olmayan teknik direktor. bu bir arindirma seansi degil, izlenimlerim bana bunu soyluyor. surada
    (bkz: ne dediler/#3199925), bulent korkmazin dediklerine katilmamak elde degil. belki hic ayrilik yasanmasaydi, ne makas acilacakti, ne bir tarafini topladiginda diger tarafi elinde kalan bu yapi olusmayacakti. haliyle 8 puan geriye dusup, sonra ha gayret deyip ileriye gecmeye calismayacakti. belki fatih terim, her seye ragmen en iyisi? hani bir olay olur, grupcak girersiniz, saginizdakini solunuzdakini satmamak icin disinizi sikip, sessiz kalirsiniz ama azari da isitirsiniz ya. heh, belki kendisi bu ekibin icerisindeki ulan her seye ragmen iyi ki galatasaray diyen adamdir. olmayabilir de, olma ihtimali sahsi gorus olarak bana daha yakin geliyor.

    bulent korkmazi ornek gosterdik, bir de biz ekleme yapalim. (https://youtu.be/_kZK-ScKTww ) link burada, 32. gun programina konuk olmus, kupa alindiktan bir gun sonra(birand dun diye bahsediyor mactan). bir saatlik uyku ile cikilan program. derdi ne? basariyi surdurulebilir hale getirmek. yapiyi saglikli bir hale getirmek. falan falan.. 10 numara program..

    entryi yazacakken yine programa daldim, cok guzel program, fatih hocayi izlerseniz sadece. devam etmeyecegim entrye, program izlenilse yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın