• 27566
    süper lig 2021-2022 sezonu öncesi kadromuz iyi, 1 2 takviye ile şampiyonluk yarışı yaparız cümlelerine katılmadığım canım ciğerim kulubüm.

    kalede muslera , sol stoper marcao, defansif orta saha taylan antalyalı, sol açık kerem ve forvet mustafa muhammed , bir de hangi mevkide olursa olsun hakkını yemeyelim emre kılınç , topladım 6 yaptı, bu 6 adam harici kimi ilk 11e yazıyorsunuz, kaldı ki bunlardan hadi muslerayı geçelim, muhammed ve marcanonun yedekleri bile yok, taylan ise sezona sakat başlıyor.

    geri kalan bölgeler ;
    sağ stoper belirsiz, umarım bu kaosta luyindama 3 kuruşa satılmaz,
    sağ bek belirsiz, yedlin yeterli değil,
    sol bek yok,
    8 numara ilk 11 oyuncusu yok,
    10 numaralı sistemle oynayacaksak 10 numara yada 2. 8 numara yok,
    sağ açık tüm sezon güvenemedğimiz ve satılması gündemde olan feghouli harici ilk 11 oyuncusu yok, biliyorsunuz oğulcan çağlayan ceza sonrası hocanın tercihi olmadı.

    bence sözleşme yenilenen ve/veya bonservissiz transfer edilen ömer bayram, emre taşdemir, emre akbaba, alpaslan öztürk, aytaç kara isimlerinin hepsi yedekten katkı beklenen oyuncular, tabi ki katkıları şampiyonluk için önemli ama hepsini yada birçoğunu aynı anda gözümüz kapalı 11e yazamayız.

    allah etmesin şu şekilde psv karşısına çıkarsak çok farklı şeyler konuşmaya başlarız.

    belki sezonu erken açmanın avantajı ile lige iyi başlarız ama sonunu aynı şekilde getiremeyiz.

    yazmadı olmasın ne falcaodan ne de babelden, ne de diagneden bir beklentim var, umarım bunların hepsi transfer sezonu bitmeden takımdan ayrılır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın