resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30647
    kendisi hakkında gecmise donuk olumlu da olumsuz da onlarca ornek cıkartılabilecek, an itibari ile en basarılı turk teknik direktordur.
    bugune kadar faruk suren haric hic bir yonetimle uzun vadeli huzurlu bir calısması olmadı. hatanın tarafını secmek yoruma dayalı oldugu icin bunun hakkında konusmaya gerek yok.
    simdi faruk surenin devamı bir yonetim var hatta neredeyse kendileri gelmeden takıma terimi getirdiler ve surekli sikayet ettigi uefa kuralları yok. bu saatten sonra hocanın da en azından iyi oyun icin bahane uretmeden, ocakları, mayısları hedef gostermeden devam etmesi lazım. cok buyuk bir butce yine olmayacak ama zaten en azından turkiye ligini domine etmek icin cok buyuk bir butceye ihtiyac olmadıgını defalarca gorduk.
    evlat konusu da umrumda degil, iyi futbol oynatacaksa gerekirse merve terim'i oynatsın. yeter ki artık önde oldugumuz macta bile artık su mac bitsin de 3 puan alalım diye beklemeyelim. avrupada bir maca cıkarken icimizde biraz oz guven olsun.
    belki taraftarın %90'ında kredisi bitmez kendisinin ama nacizane benim gozumde bu sezon ligi sampiyon bitirmese bile iyi futbol izletmek icin son sansıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın