• 27562
    fatih terim ile istikrarli bir kac sene yasamanin, onca maddi imkansizlik, anlasmazliklar icinde dahi faydasini gordugunu, bir baska yonden farkettigim takim.

    takimimizin genc bir omurgasi var. her sene transfer sezonunda sagi solu her tarafi eksik olan takimda, bu sene bakinca insanin icine umutla dolduran bir tablo var. ozellikle olumsuzluklara odaklanmaktan fayda gorecegimizi dusunmuyorum. o sebeple pozitif yonune bakacagim olayin.

    kaleden itibaren; muslera - marcao - taylan - kilinc - mohamed mostafa omurgasi tas gibi yerinde duruyor. gercekten de uzerinde bir seylerin kurulabilecegi, onceki oyunu devam ettirebilecek hatta repertuarina farkli oyunlar ekleyebilecek bir omurga. yine 40 arti maca cikilacagi zamanda en azindan buna sahip olmak onemli diye dusunuyorum.

    bunlar disinda omurgaya dahil etmedigim, ancak yine yeterli seviyede olan, 11 cikabilecek baska oyuncularimiz da var. luyindama'yi dahil etmedim gidecek diye ancak nerdeyse 2 sezondur marcao ile soyle ya da boyle bir iletisimleri oldu. bu sezonun yildiz adaylarindan biri olan kerem var, sessiz sakin calismasina devam ediyor aslan parcasi. temposunu yakaladiginda 11 rotasyonuna girebilecek ogulcan var, sag tarafi ve bir sekilde forveti yedekleyebiliyor.

    uzun sureli maratonda bunlarin oyunda kalmasini saglayacak, arada rahatlatacak arada hamle yapilacak; arda, omer bayram, emre akbaba(hafif diri), tasdemir, babel var.

    emre kilincin basligindan biraz da esinlendim, sessiz sedasiz antrenmana devam eden ve hepsinden onemlisi genc bir oyuncu grubumuz var. ki bunlarin uzerinde ilginin olmamasindan da memnunum acikcasi. bizde beklenti ve linc cok olcusuz oldugu icin one cikan oyuncunun basini yiyor. dolayisiyla varsin boyle sessiz sakin devam etsinler.

    gelecegine yatirim yapilan ve yapilmaya devam eden takimdir. hayirlisiyla bunu devamli hale getirebilirsek, zamaninda kontrattan cikip, cikmadan yerine yenisini koyabilirsek, gittikce daha oturakli bir sisteme kavusacagiz, inaniyorum. bugun de sevinilecek bir tarafini bulduk cimbom, hadi yine iyisin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın