resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30633
    galatasaray'ı duran top calistirmadigi iddia edilen teknik direktör. hücum için kullanılan duran topların tehdit oluşturması için sizin çalışmanız ve duran top kullanan oyuncunun yetenegi gerekir. duran top kullanacak oyuncumuz yoksa, yaptığınız calismalarin çoğu boşa gider. galatasaray futbol takımının en iyi duran top kullanan oyuncusu ömer bayram, o da çoğu zaman yedek. duran toptan tehlike yaratamiyor olmamızın sebebi iyi bir aticimizin olmaması olabiliro acaba. çünkü 3. gelişinde elinde selçuk inan varken gayet iyi duran top golleri atan bir takim oluşmuştu.

    işin savuna kısmına gelirsek, galatasaray futbol takımının korner ya da serbest vuruştan en son ne zaman gol yedigini hatırlayan var mı. çok güvendiğim hafızam hatirlamiyor. 2020-2021 sezonunu yemeden bitirdigimiz kesin.

    iyi korner ön direğe kullanılır. fenerbahçe'nin yıllardır bu şekilde gol attığını hep görüyoruz. bir çok takım on direk organizasyonu ile korner bulur. kalecinin gelen topa ilk hamleyi yapma şansını sıfırlar. teknik direktör değiştiği zamanda kornerlerin ön direğe yapıldığını göreceksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın