• 149
    tekrar gelen yerli oyuncu sınırı ile beraber kartların tekrar dağıtılması gereken dönem. banko oynayacak 6 tane kaliteli yerliye sahip olanın yarışı güle oynaya götüreceği de çok açık. gidip de çağlar söyüncü, ozan kabak, zeki çelik, uğurcan çakır alamayacağımıza göre yapmamız gereken nokta atışı hamleler var.

    benim önerim yerli olarak üretebildiğimiz tek mevki olan stoper ve *kaleciye yönelmek. marcao, luyindama ve donk ile vedalaşıp yerlerine kaan ayhan, mert çetin, alpaslan öztürk ve cenk özkaçarı koyarak stoper mevkini tamamen yerlileştirmek. marcao'ya gelecek teklife göre, transferinden gelecek paranın yarısına bu hamle yapılabilir.

    taylan ve kerem ilk 11'e kafa rahat yazabileceğim bir diğer yerliler. taylan veya kerem'in yokluğunda emre kılınç ve aytaç kara da elimizi rahatlatabilir. emre taşdemir ve ömer bayram artık otoyoldan önceki son çıkış hamleleri olabilir diye düşünüyorum.

    benim asıl puzzle'ın son parçası olarak gördüğüm, gerçekten kırılma noktası olarak gördüğüm transfer ise mert müldür. hem ileriki yıllarda sınırın 4-5 diye artacak olmasından, hem sağ bek pozisyonunun bizim için kara delik olmasında hem de mert ile bu pozisyonu 10 sene kapatabilecek olmamızdan bu hamleyi game changer olarak görüyorum. falcao, feghouli, marcao, luyindama, diagne, omar bunların hepsinden çıktıktan sonra artık ne gerekiyorsa yapılıp mert'in alınmasından yanayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın