• 120
    19 haziran 2021 galatasaray seçim genel kurul toplantısı'ndan dolayı olsa gerek bir türlü havasına giremediğim transfer dönemidir. oysa çok da heyecan duyardım bu dönem için. başkansızlık ve teknik direktörsüzlük zarar veriyor bize. neyse ki yarın yapılacak bu seçimler. yarından sonra transferde heyecan duyabiliriz yeniden diye ümit ediyorum.

    şimdiye kadar iç transferde marcos do nascimento teixeira marcao, ömer bayram ve emre taşdemir ile sözleşme yeniledik. takıma yeni katılan isimler ise aytaç kara ve alpaslan öztürk oldu.

    alpaslan savunma'da güzel bir alternatif olacaktır. alpaslan'ın transferi sonrası kaan ayhan için fazla ısrarcı davranmayacakmışız gibi geliyor açıkçası. kaan da olursa iyi olur tabi.

    aytaç ise geçtiğimiz sezon oghenekaro etebo'nun verdiği katkının çok daha fazlasını verecektir. hem daha ekonomik hem de yabancı kontenjanını doldurmayacak.

    forvet hattında bazı belirsizlikler var hala. radamel falcao garcia'nın gidip gitmeyeceği belli değil, ki açıklamalarına bakılırsa sözleşmesini tamamlayana kadar kalmaya niyetli gibi. halil ibrahim dervişoğlu ise yeniden kiralanabilirse elimizi güçlendirir ama zor görünüyor.

    mostafa mohamed ahmed'in yanına veya yedeğine iyi bir isim daha eklenmeli yine de.

    ileri uç alternatifi haricindeki kısımlarda bir aciliyetimiz yok gibi görünüyor(ileri uç için). kiralıklardan dönenler de oldu. henry onyekuru'nun bonservisini alırsak daha da rahatlarız. sofiane feghouli ile de yolları ayırıp bir sağ kanat oyuncusu takıma katmalıyız.

    takımda yeterince genç ve hızlı oyuncu var artık. bundan sonraki yeni katılacak isimlerin hızından çok aklının olup olmamasına odaklanmalıyız. yoksa yine kafası kesilmiş tavuk gibi koşturur dururuz sahada.

    20 haziran'da(yani 2 gün sonra) yeni yönetim göreve başlayacak ve 1 ay sonra şampiyonlar ligi eleme maçına çıkacağız psv eindhoven'a karşı. transferde önceliklerimizi doğru ayarlamalıyız. bence ilk 11 oyuncusu olarak sol bek, savunma önü defansif orta saha ve 10 numara mı dersiniz ne dersiniz bilemem ama takıma ciddi bir akıl katacak bir ofansif orta saha oyuncusu(mümkünse uzaktan şut tehlikesi de yüksek olan) önceliğimiz olmalı ve en geç 1 haftada bu transferler bitmeli. diğer transferler için biraz bekleme şansımız olur(tabi öyle çok uzatmamak gerek).

    teknik direktör olaraksa fatih terim ile devam etmek zorundayız. bence başka şansımız yok şu anki şartlarda. şimdi yeni bir teknik direktör gelse çok zaman kaybederiz ve hem avrupa hem de süper lig'i şimdiden çöpe atmış oluruz.

    seçimler sonrası hemen hareketlilik başlar umarım. hepimize sabır diliyorum. umarım en iyi şekilde, en az hasarla bu süreci atlatırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın