resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 13782
    artik forvetin cok gol atanindan ziyade, oyun icinde deplase olabileni, top kullanabileni makbul. milli takimin da hucum organizasyonlarinda sikintisi var ve burak ile oynayarak bu sikintiyi dibinden korukluyoruz. cunku burak golluk pozisyon ayagina gelirse gol atsin diye yararlanabilecegin bir adam. onun disinda halen ogrenemedigi ofsayt kontrolu, luzumsuz fauller cekilmez bir milli takim uzerinde burak'i da cekilmez kiliyor.

    ıleri atilan hicbir kafa topunu indiremiyor, top kontrolu cok zayif (kendisine atilan topu kontrol ederken top 5 metre geriye gidiyor) ve bu adamdan medet umuyoruz. top oynamaya, hucum yapmaya çalışan her takimin ihtiyacinin kendi attigi golden ziyade takima da gol attirabilen bir forvet oyuncusu oldugunu dusunuyorum. dolayisiyla burak'in milli takim yapisina uygun bir ozelligi yok. ha milli takim cok mu iyi de burak'a kaldi? degil ama daha efektif ve oyuna aktif katilan, oyunu yonlendirebilen bir forvet sart.

    ekleme : futbolun temel dogrularinin hemen hemen hicbirini yapamazken, kendisine mahkum takimlarda defolari ortaya cikarken, senelerdir yaptigi hatalardan ders almayip gelisme gosteremezken iyi futbolcu zannedilmesi cok aci verici. galatasaray'a gelmeden once de galatasaray'dan gittikten sonra da kotu bir futbolcu oldu hep. tabi duygusal yaklasimla, "cok gol = iyi forvet" ya da "forvet dedigin gol atar" mentalitesinden dolayi destek gordu. bir kere iyi forvet hele ki burak gibi sisirilen bir adamin takimi sirtlamasini beklersin, ama adamin destegi birak sabote ediyor. ortalama ve ustu bir takim cikinca da tum defolari kabak gibi cikiyor. topa kafasinin ustuyle vurmak mi dersin, zamanlamayi tutturamamak mi dersin, ceza sahasinin caprazinda topa basip takimin yuklenmesini beklemek yerine alakasiz bir sut cekmek mi dersin, dusundugunu uygulasa sonuc alamayacagi seyleri fevri kafayla yapmaya calisiyor. ve evet kabulu bazi kesim icin zor ama cok kotu bir futbolcu.

    ekleme 2 : karaktersiz atlayislarina, kendini atma temayülüne hic gelmiyorum bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın