• 7904
    benim gözlemlerime göre galatasaray taraftarının eleştirilen kısmındaki büyük çoğunluk altyapı oyuncularımızın her şeyden önce galatasaray'da forma bulmasını istiyor. fakat gerek türkiye gerçekleri nedeniyle, gerekse fatih terim'in son yıllarda gençlere pek güvenmemesi nedeniyle bunun gerçekleşmeyeceğini biliyor.
    işte o "kaçıp kurtarsın kendini" tavrı bundan sonraki tavır. yani başı gözden kaçırılan o cümle aslında şu: "galatasaray'da rotasyon oyuncusu olarak bile düşünülmeyecekse kaçıp kurtarsın kendini, zaten ülkenin hali ortada."

    bu cümleyi ortadan bölüp sadece o kısmına odaklanırsanız sanki galatasaray taraftarı galatasaray'ın menfaatlerini istemiyor gibi gözükür tabii, ama durumun öyle olmadığı defalarca yazıldı. bartuğ galatasaray'da iyi giden maçların son 10 dakikasında bile oynayamacak durumda mı? o zaman zaten kadroda tutulmasının da bir mantığı yok.

    aynı taraftar 2020-2021 sezonun başından itibaren kerem'in neden oynatılmadığını sorguladığında da "siz hocadan iyi mi biliyorsunuz?" tepkisi aldı. biz hocadan iyi bilmiyoruz tabii ama hoca galatasaray'ın bugününü düşünüyorsa biz gelecek 5-10 yılını da düşünüyoruz. mademki altyapı oyuncularımız a takımda forma giymeye layık görülmüyor, o zaman gitsinler abi.

    ek olarak, bu tür meseleler üzerinden kimin daha vefalı galatasaray taraftarı olduğunu tartışmaya açmak da kimseye bir şey kazandırmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın